[layerslider_vc id=”8″]

Over Heerdink Interieurbouw

Heerdink Interieurbouw B.V. in Almelo is al meer dan 50 jaar actief met het produceren en monteren van de meest uiteenlopende interieurs voor o.a. kantoren, apotheken, horeca, winkels, schepen en zorg- en overheidsinstellingen. We maken, leveren en installeren een degelijk stuk vakwerk met altijd een uniek resultaat.

In samenwerking met architecten en particulieren zijn al vele interieurprojecten tot stand gekomen.

Tevens beschikken wij over uitstekende faciliteiten, zoals moderne tekensoftware, een computergestuurd machinepark en een eigen spuitcabine.

Samen verder filosoferen over uw mogelijkheden? Bel of stuur ons een e-mail voor een afspraak. Natuurlijk ook wanneer u meer informatie over ons bedrijf wilt ontvangen.

Wij zijn u graag van dienst.

FSC Keurmerk

Heerdink Interieurbouw is FSC® gecertificeerd. FSC® is een certificering welke staat voor duurzaam gebruik van hout- en plaatmaterialen, welke voortkomen uit milieuverantwoord bosbeheer. FSC® is een organisaties die verantwoord bosbeheer stimuleert. Door ons aan te sluiten bij deze gesloten keten, van boom tot meubel, kunnen wij u garanderen dat de materialen gebruikt in uw FSC® projecten volledig voortkomen uit goed bosbeheer.

CBM

Wij zijn aangesloten bij de CBM, de branchevereniging voor de Nederlandse meubel- en interieurindustrie. Op al onze producten zijn de algemene voorwaarden van deze branchevereniging van toepassing.

vca

B-VCA staat voor Basis Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM). Hiermee wordt aangegeven dat er veilig wordt gewerkt en dat er rekening wordt gehouden met het milieu en de gezondheid van de medewerkers. Onze monteurs beschikken over een VCA certificaat.

SH & M

Stichting Hout & Meubel heeft Heerdink interieurbouw als erkend leerbedrijf aangewezen voor het opleiden van leerlingen tot vakbekwame medewerkers.