Verwachtingen overtreffen en tevredenheid garanderen!

Kastenwanden op maat gemaakt

Kastenwanden op maat gemaakt
Bij heerdink interieurbouw bent u aan het juiste adres voor op maat gemaakte kastenwanden. Een kastenwand is een uitstekende oplossing om uw huis opgeruimd en georganiseerd te houden. Wij bieden een breed scala aan kastenwanden die volledig op maat gemaakt kunnen worden, passend bij uw persoonlijke stijl en behoeften.

Voordelen van op maat gemaakte kastenwanden
Op maat gemaakte kastenwanden bieden vele voordelen ten opzichte van standaard kasten. De kastenwanden zijn volledig aangepast aan uw wensen en de beschikbare ruimte. Hierdoor worden alle beschikbare ruimtes optimaal benut en ontstaat er geen verspilde ruimte. Bovendien passen op maat gemaakte kastenwanden naadloos in uw interieur, wat zorgt voor een strakke en nette uitstraling.

Verschillende soorten kastenwanden
Wij bieden verschillende soorten kastenwanden die op maat gemaakt kunnen worden. Hierbij kunt u denken aan:

Inloopkasten

Een inloopkast is een ideale oplossing om uw kleding en accessoires netjes op te bergen. Wij kunnen uw inloopkast volledig op maat maken, passend bij uw persoonlijke smaak en beschikbare ruimte.

Schuifdeurkasten
Een schuifdeurkast is een mooie en praktische oplossing voor een opgeruimde slaapkamer. Wij bieden schuifdeurkasten in verschillende stijlen en afwerkingen, waaronder spiegeldeuren, houten deuren en glazen deuren. Uw schuifdeurkasten worden volledig op maat gemaakt, op basis van uw wensen en eisen en de beschikbare ruimte.

Boekenkasten
Een boekenkast is een ideale manier om uw boeken en andere persoonlijke spullen netjes op te bergen. Wij maken boekenkasten in zeer veel verschillende afmetingen en uitvoeringen, kleuren en materialen. Uw wensen staan daarbij centraal!

TV-meubels
Een TV-meubel is vaak een essentieel onderdeel van de woonkamer. Wij kunnen uw TV-meubel volledig op maat maken, passend bij uw interieur en uw persoonlijke wensen. Een op maat gemaakt TV meubel dat volledig aan uw wensen voldoet: strak ingebouwd met een draai- of schuifdeur in het meubel of juist als blikvanger bovenop een TV meubel. Het laten maken van een TV kast op maat biedt de ideale oplossing.

In vele huiskamers fungeert de TV als centraal middelpunt en daarom is een bijpassend meubel natuurlijk prachtig. Het meubel kan volledig op maat worden ingericht naar uw wensen en passend worden gemaakt bij de stijl van uw interieur. Hierdoor kunnen media netjes worden opgeborgen, kabels worden weggewerkt en kan de TV op de ideale kijkhoogte worden geplaatst. Bovendien is het perfect te combineren met een boekenkast of haardvuur.

Projecten

Interieurbouw met oog voor detail

Uw interieurbouw project is bij onze bevlogen interieur-bouwers in goede handen. Vakmensen met gevoel voor ambacht, design en functionaliteit. Tevens wordt er continue ingespeeld op de laatste trends en ontwikkelingen op gebied van materialen, productietechnieken en duurzame toepassingen. Met veel liefde en passie voor het vak, worden oplossingen bedacht voor de meest uiteenlopende vragen en uitdagingen op gebied van interieurbouw.

Heerdink Interieurbouw is met ruim 60 jaar ervaring, een toonaangevend interieurbouwbedrijf,
gespecialiseerd in het produceren en onderhouden van alle soorten interieurs op maat.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Of wellicht samen verder filosoferen over de vele mogelijkheden?
Bel 0546 863339 of stuur ons een e-mail voor een afspraak of wanneer u meer informatie over ons bedrijf wilt ontvangen.

Wij zijn u graag van dienst!

Heerdink is FSC® en VCA gecertificeerd, een erkend leerbedrijf en aangesloten
bij de branchevereniging voor de Nederlandse meubel- en interieur industrie.