Over Heerdink Interieurbouw

Verwachtingen overtreffen en tevredenheid garanderen!

Heerdink Interieurbouw B.V. in Almelo produceert – al meer dan 60 jaar – complete interieurs en interieurinrichtingen op maat. Door gebruik van hoogwaardige duurzame materialen, slimme functionaliteiten en inventieve technische oplossingen streven wij naar maximaal comfort en functionaliteit. In samenwerking met architecten, interieurarchitecten en particulieren zijn al vele mooie en uiteenlopende interieurprojecten tot stand gekomen. Denk hierbij aan o.a. verpleeg- en ziekenhuizen, hotels en horecagelegenheden, gemeentehuizen, bankinstellingen, praktijkruimten van huis- en tandartsen, apotheken, notariskantoren, belastingkantoren, warenhuizen, militaire instanties, bedrijfspanden en kantoren, woningen en zelfs passagiersschepen. We beschikken over uitstekende faciliteiten, zoals moderne tekensoftware, een computergestuurd machinepark en een eigen spuitcabine.

Duurzaamheid en milieu

Op het gebied van duurzaamheid leveren wij onze bijdrage. Dit betekent dat wij nadenken over de standtijd, materiaalkeuze en een goede (her)verwerking van grondstoffen. Wij zijn FSC gecertificeerd en leveren – op aanvraag – producten onder FSC certificering. Met behulp van slimme software gekoppeld aan een modern machinepark, worden materialen en gereedschappen optimaal gebruikt en afval zoveel mogelijk beperkt. Dit resulteert in minimale afvalstromen en een minimale belasting van het milieu.

We maken, leveren en installeren een mooi en degelijk stuk vakwerk
met altijd een uniek resultaat.

Meer informatie

Samen verder filosoferen over uw mogelijkheden? Bel of stuur ons een e-mail voor een afspraak.
Natuurlijk ook wanneer u meer informatie over ons bedrijf wilt ontvangen.

Wij zijn u graag van dienst.

Heerdink Interieurbouw B.V.
Virulyweg 17
7602 RG ALMELO
Tel.: 0546 86 33 39
info@heerdink.nl

Certificering en keurmerken

Heerdink Interieurbouw is FSC® en VCA gecertificeerd, een erkend leerbedrijf en aangesloten bij de branchevereniging voor de Nederlandse meubel- en interieurindustrie.

FSC keurmerk
Heerdink Interieurbouw is FSC® gecertificeerd. FSC® is een certificering welke staat voor duurzaam gebruik van hout- en plaatmaterialen, welke voortkomen uit milieuverantwoord bosbeheer. FSC® is een organisaties die verantwoord bosbeheer stimuleert. Door ons aan te sluiten bij deze gesloten keten, van boom tot meubel, kunnen wij u garanderen dat de materialen gebruikt in uw FSC® projecten volledig voortkomen uit goed bosbeheer.

CBM
Wij zijn aangesloten bij de CBM, de branchevereniging voor de Nederlandse meubel- en interieurindustrie. Op al onze producten zijn de algemene voorwaarden van deze branchevereniging van toepassing.

B-VCA
B-VCA staat voor Basis Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM). Hiermee wordt aangegeven dat er veilig wordt gewerkt en dat er rekening wordt gehouden met het milieu en de gezondheid van de medewerkers. Onze monteurs beschikken over een VCA certificaat.

Stichting Hout & Meubel
Stichting Hout & Meubel heeft Heerdink interieurbouw als erkend leerbedrijf aangewezen voor het opleiden van leerlingen tot vakbekwame medewerkers.